VÖRÖSEK
Csókaszőlő
A pince első felfedezettje, amelyből immár 14 évjárat tapasztalata áll rendelkezésre. Középérésű, vonzóan meggyes, jó savú, jó szerkezetű, a hordós érlelést jól tűrő, kiválóan érlehető bora van.
Feketefájú bajor és kék bajor
Közép-korai érésű fajták, nagy fürttel és bogyókkal, kevés színanyaggal. A feketefájú bajor kocsánya fekete színű, erről kapta a nevét. Boruk könnyed, piros bogyós gyümölcsökre emlékeztet, egyedien fűszerezett. Valószínűleg pezsgő alapborként is jól megfelelő lehet.
Fekete muskotály
Korai érésű, intenzív muskotályos aromájú, bora könnyed.
Hajnos kék
Középérésű, rendkívül tömött a fürtje. Esős időben a rothadásra hajlamos. Komplex, gyümölcsös bor készül belőle.
Laska
Intenzíven gyümölcsös, málnás, mély színű bora jó savkarakterű, hosszú érlelésre alkalmasnak látszik.
Kék szilváni
Késői érésű, kis fürtű, kis bogyójú, bora jó savú, jó szerkezetű.
Tarcali kék
Szerémségi fajta, késői érésű, borát magas sav és tannin jellemzi.
Tihanyi kék
Középérésű, egyedi fűszerezettségű, könnyed, de jó szerkezetű bort ad, semmihez sem hasonlítható.
Purcsin
Nagyon késői érésű, kicsi, laza fürtű, alacsony terméshozamú, ősi magyar fajta, egykor Tokaj-Hegyalján termesztették.